some image

Naše objave

RONDO RABLJENA VOZILA – MALI DOSTAVNIKI – ODLIČEN POMOČNIK ZA VAŠ POSEL

featured image

Lahka gospodarska vozila so največja kategorija tovornih vozil na slovenskih cestah. V letu 2016 je po njih na novo zapeljalo skoraj 10.000 takšnih vozil. “Kombiji” so vsestransko uporabni, predvsem pa nepogrešljivi v sklepni fazi prevozov blaga do končnega uporabnika ter pri različnih obrtniških dejavnostih. Prav obrtniki so tisti, ki imajo v svojem voznem parku takšna vozila, od najmanjših do največjih. Zaradi različnih dimenzij, teže, zahtevnosti in blaga, ki ga je potrebno prepeljati , se dostavniki močno razlikujejo po obliki karoserije, dimenzijah, nosilnosti ter zmogljivostih. V osnovi jih delimo v tri kategorije: manjša večnamenska vozila, srednja dostavna vozila in velika dostavna vozila. V prvo sodijo vozila, ki so zasnovana na osnovi osebnih avtomobilov in so predelana za gospodarsko uporabo z nosilnostjo okoli 600 kg. V drugo skupino sodijo vozila s skupno maso do 2,8 tone oziroma 3,5 tone. V tretjo pa sodijo vozila z nosilnostjo večjo od 1 tone, njihova skupna masa pa lahko presega tudi 3,5 tone. Znotraj posameznih kategorij najdemo številne podkategorije z različnimi nadgradnjami ter raznolikimi motornimi in pogonskimi izvedenkami.

V naši ponudbi “Rondo rabljena vozila” lahko izberete mali dostavnik Renault Kangoo Express 1.5 dCi, ki je lahko odličen pomočnik za vaš posel.

Za dodatne informacije o posameznem vozilu, nas pokličite na številko 040 942 912!

Ker se želimo vam – kupcem – čim bolj približati, smo za vas pripravili odličen nabor dodatnih storitev z možnostjo:
UGODNEGA FINANCIRANJA: kredit brez pologa z odplačilno dobo do 72 mesecev
– 6 ali 12 mesečnega jamstva
– 50% komercialnega popusta pri zavarovanju
– odkupa/menjave vašega dosedanjega vozila

Za dodatne in natančnejše informacije glede možnosti financiranja obiščite našo spletno stran FINANCIRANJE, nas pokličite na 040 942 912 ali 041 942 912 oziroma pošljite elektronsko sporočilo na rondo@siol.net

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Več o naši ponudbi rabljenih vozil, boste izvedeli z obiskom naše spletne strani www.rondo-trade.si, v zavihku PRODAJA VOZIL.

Pogoje odkupa lahko preverite na naši spletni strani www.rondo-trade.si, v zavihku ODKUP VOZIL.

Rondo trade d.o.o.
ODKUP – PRODAJA vozil
rabljena vozila z GARANCIJO
20 let z Vami in za Vas

Arhiv novic