some image

Naše objave

NOVOST V NAŠI PONUDBI: VW TRANSPORTER KOMBI 040/942-912

featured image

Potrebujete prevoz za večje število potnikov in prostor za prtljago? Ali morda potrebujete vozilo za prevoz večjega števila sodelavcev in delovnih pripomočkov?

Pravi odgovor je novost v naši ponudbi: Volkswagen Transporter Kombi T5 New 2.0 TDi DMR z 9 sedeži.

Je pravi gospodar prostora, vsestransko uporaben za poslovno in zasebno rabo. Ta Volkswagnov kombi je resnično priljubljen, saj si je skozi svoje generacije pridobil kopico zadovoljnih lastnikov in zvestih privržencev.

Odlikuje ga dvoliterski turbodizelski motor s 140 konjskimi močmi. Gre za podaljšano različico s tremi vrstami sedežev, tako da se poleg voznika, udobno vozi tudi 8 sopotnikov. V zadku vozila pa še vedno ostaja resnično dovolj prostora za prtljago. Z njim se torej brez težav prevažata dve tričlanski družini s kovčki, rolerji in otroškimi kolesi. Družinske člane in prijatelje ter njihovo prtljago lahko brez težav zamenjajo tudi vaši zaposleni in njihovi delovni pripomočki. Enostaven vstop v drugo in tretjo vrsto omogočajo stranska drsna vrata. Po želji ju lahko zlagate in/ali odstranjujete iz vozila. Enostavno nalaganje prtljage ali delovnih pripomočkov omogočajo zadnja dvižna vrata. Zagotovo pa je poleg udobne, prijetne in predvsem varne vožnje pomembno tudi počutje potnikov. Vozilo ima v ta namen vgrajeno klimatsko napravo tudi v zadnjem delu vozila.

Vozilo v naši ponudbi je slovenskega porekla, redno servisirano in relacijsko voženo. Zato je za vas odlična izbira.

V našem prodajnem asortimentu pa so na voljo tudi karavanske različice Volkswagnovih vozil. Na Vas čakajo tudi dve motorski različici Passata in Golf. Predlagamo, da si jih ogledate in izberete pravega zase.

Več o posameznem vozilu si preberite na naši spletni strani www.rondo-trade.si, v zavihku PRODAJA VOZIL.

Ker se želimo vam – kupcem – čim bolj približati, smo za vas pripravili tudi dodatne storitev z možnostjo:
– 6 ali 12 mesečnega jamstva
– ugodnega nakupa na položnice
– 50% komercialnega popusta
– odkupa/menjave vašega dosedanjega vozila

Pogoje odkupa lahko preverite na naši spletni strani www.rondo-trade.si, v zavihku ODKUP VOZIL.

Za dodatne in natančnejše informacije glede odkupa vozil nas pokličite na 040 942 912 ali 041 942 912 oziroma pošljite elektronsko sporočilo na rondo@siol.net

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Rondo trade d.o.o.
ODKUP – PRODAJA vozil
rabljena vozila z GARANCIJO

Arhiv novic