some image

Naše objave

IZ ZIMSKIH NA LETNE PNEVMATIKE! RABLJENO VOZILO PO VAŠI MERI!

featured image

15. marec je datum po katerem lahko na vozilu preidemo iz zimskih na letne pnevmatike, če nam to dopuščajo vremenske razmere.

Pri tem moramo biti pozorni: letne pnevmatike moramo pred menjavo pregledati ali ustrezajo zakonu in imajo zadostno globino profila za vožnjo; pnevmatike je potrebno uravnotežiti in jih namestiti na drugo os, kot so bile nameščene predhodno sezono. Pri shranjevanju zimskih pnevmatik bodite pozorni, da bodo le-te shranjene v temnih in suhih prostorih z zmernimi temperaturami; pred shranjevanjem jih dobro očistite; pazite na pravilni položaj shranjenih pnevmatik – obrnjene naj bodo na bok, saj le tako preprečite njihovo deformacijo pod lastno težo.

Ne spreglejte pa niti široke ponudbe različnih znamk in modelov odličnih rabljenih vozil, ki jih najdete pri nas. Pripravili smo veliko novosti, zato verjamemo, da pri nas lahko dobite rabljeno vozilo po vaši meri!

Več o ponudbi rabljenih vozil, boste izvedeli z obiskom naše spletne strani www.rondo-trade.si, v zavihku PRODAJA VOZIL.

Ker se želimo vam – kupcem – čim bolj približati, smo za vas pripravili zanimiv nabor dodatnih storitev z možnostjo:
– 6 ali 12 mesečnega jamstva
– ugodnega nakupa na položnice
– 50% komercialnega popusta
– odkupa/menjave vašega dosedanjega vozila

Pogoje odkupa lahko preverite na naši spletni strani www.rondo-trade.si, v zavihku ODKUP VOZIL.

Za dodatne in natančnejše informacije glede odkupa vozil nas pokličite na 040 942 912 ali 041 942 912 oziroma pošljite elektronsko sporočilo na rondo@siol.net

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Rondo trade d.o.o.
ODKUP – PRODAJA vozil
rabljena vozila z GARANCIJO

Arhiv novic