some image

Naše objave

HLADILNIKI IN MALI DOSTAVNIKI

featured image

Za vas smo pripravili široko paleto dostavnih vozil, pri čemer še posebej izstopajo dostavna vozila vozna z B kategorijo – HLADILNIKI. Če pa so vaše potrebe manjše in potrebujte mali vsestransko uporaben dostavnik, se odločite za enega izmed malih dostavnikov.

Mercedes – Benz Vito 111 CDi – HLADILNIK je odličen, robusten dostavnik s področja lahkega transporta. Odlikuje ga močan turbo dizelski motor, kakovostni hladilni sistem ALEX z možnostjo zunanjega napajanja in toplotno izoliran tovorni del. Vozilo je slovenskega porekla.

Iveco Daily 3.0 HPT 35S18V XXL – HLADILNIK odlikuje še posebej velik tovorni del s prostornino kar 17m3 in 1150kg nosilnosti. Vgrajeno ima hladilno napravo Thermo King z možnostjo zunanjega napajanja in dodatno gretje vozila – webasto. Vozilo je slovenskega porekla.

Fiat Doblo Cargo 1.6 JTD M-jet je majhen, uporaben, živahen in okreten mali dostavnik, ki vas bo še posebej razveselil z zmogljivim ekonomičnim dizelskim motorjem, nizkimi stroški vzdrževanja, velikim tovornim prostorom (4m3 in nosilnostjo 675kg), asimetričnim dvokrilnimi zadnjimi in drsnimi stranskimi vrati z varnostnima zaklepoma.

Peugeot Partner Furgon 1.6 HDi ima le 57.000 prevoženih kilometrov in toplotno izoliran ter pralni tovorni del s prostornino 3,5m3 in kar 800kg nosilnosti. Vgrajen ima ekonomični dizelski motor, ki posledično prinaša nizke stroške vzdrževanja. Vozilo je slovenskega porekla.

Za dodatne informacije nas pokličite na 040 942 912 ali 041 942 912 oziroma pošljite elektronsko sporočilo na rondo@siol.net

Ne spreglejte pa tudi odlične ponudbe ostalih rabljenih vozil iz naše zaloge!

Rondo trade d.o.o.
ODKUP – PRODAJA vozil
rabljena vozila z GARANCIJO

Arhiv novic