some image

Naše objave

EKSKLUZIVNO: PRODAJA VOZILA SMART FOR 2!

featured image

Stilska preobrazba je končana! Smart Coupe for two MHD je pripravljen, da ga odpelje novi lastnik.

Smart je še vedno zelo zanimiva igrača za odrasle in mesto je njegov najljubši poligon. Zagotovo mu najbolje pristaja ime MESTNI HITROSTNI DIRKAČ. Ima oznako MHD-Micro Hybrid Drive, kar pomeni, da gre za vozilo z mikro hibridnim pogonom, ki omogoča bolj gospodarno vožnjo v mestnem prometu z neprestanim ustavljanjem in speljevanjem.

Funkcija Start/Stop poskrbi za samodejni izklop motorja. Kako sistem deluje? Voznik ustavi in Smart se samodejno ugasne, če voznik pritiska na stopalko za zavoro. Ko spustite zavoro, se motor nemudoma prebudi in že vam omogoča, da ste prvi v naslednjem križišču. Sistem, katerega delovanje lahko onemogočite z zelenim gumbom ob prestavni ročici (takrat ne gori lučka ECO na instrumentni plošči), občutno znižuje porabo goriva in okolici škodljivih emisij.

PURE paket vključuje električno servo krmiljenje, avtomatsko klimatsko napravo, soft touch menjalnik, električni paket, ABS, ESP, radio CD, centralno zaklepanje z daljinskim upravljanjem… Za atraktivnejši videz smo dodali še 15 colska aluminijasta platišča.

Vozilo je slovenskega porekla, nepoškodovano, garažirano s potrjeno servisno knjigo in ima le 33.000 prevoženih kilometrov.

Prepričani smo, da vam bo všeč!

Za dodatne informacije nas pokličite na 040 942 912 ali 041 942 912 oziroma pošljite elektronsko sporočilo na rondo@siol.net

Ne spreglejte pa tudi odlične ponudbe ostalih rabljenih vozil iz naše zaloge!

Rondo trade d.o.o.
ODKUP – PRODAJA vozil
rabljena vozila z GARANCIJO

Arhiv novic